Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس تکلیف قانون برنامه ششم توسعه و بخشنامه سازمان اداری و استخدامی در راستای شفاف سازی پرداخت‌ها تمامی دستگاه‌ها باید اطلاعات خود را در سامانه حقوق و مزایا ثبت می‌کردند اما براساس لیست منتشر شده ۱۳۰۰ دستگاه همچنان اطلاعات خود را وارد نکرده‌اند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، براساس بخشنامه‌ای که از سوی سازمان اداری و استخدامی صادر شد تمامی دستگاه‌ها مکلف شدند که اطلاعات مربوط به دریافتی تمامی کارکنان و کدیران خود را در سامانه حقوق و دستمزد وارد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدا اعلام شد که هر دستگاهی اقدام به ثبت اطلاعات نکند حقوق کارکنان آن پرداخت نخواهد شد اما در بخشنامه بعدی تمامی کارکنان دستگاه از شمول این موضوع خارج شدند و عدم پرداخت حقوق در دستگاه‌هایی که اطلاعات خود را سامانه ثبت نکردند به  مدیران مربوطه از بالاترین مقام دستگاه اجرایی تا مدیران مالی و ذی حساب محدود شد.

در قانون برنامه ششم توسعه بود که بر شفاف سازی پرداخت‌ها به ویژه مدیران تاکید شده و این مسئله یکی از نکات اساسی در مدیریت هزینه در شرایط کنونی کشور است. در بخشنامه سازمان اداری و استخدامی تاکید شده بود که اگر دستگاه‌های اجرایی اقدام به ثبت اطلاعات خود نکنند علاوه بر اعلام نام آنها به سازمان برنامه و بودجه و وزارت اقتصاد و دارایی به عموم مردم نیز اطلاع رسانی خواهد شد.

براساس گزارش سازمان اداری استخدامی که اخیرا منتشر شد، مهم‌ترین دستگاه‌هایی که اطلاعات را وارد نکردند و یا عملکرد آنها کمتر از 50 درصد بوده، به شرح زیر است:

سازمان بازرسی کل کشور مانند اداره کل زندان‌ها، وزارت آموزش و پرورش مثل اداره‌های کل پرورش فکری کودک و نوجوان، وزارت ارتباطات از جمله ادارات کل ارتباطات و فناوری اطلاعات، وزارت کشور، کانون وکلای دادگستری، زیرمجموعه شورای عالی انقلاب فرهنگی مانند جهاد دانشگاهی و موسسه رویان، زیر مجموعه‌های وزارت اقتصاد از جمله اداره‌های جمع آوری و فروش اموال تملیکی، اداره کل امور مالیاتی، مناطق آزاد کیش، قشم و ارس، شعب بانک توسعه صادرات، صندوق تامین خسارت بدنی، گمرک‌ها، شعب بانک مسکن، شعب بانک کشاورزی، وزارت بهداشت مثل بیمه سلامت، بهزیستی، وزارت تعان از جمله مدیریت تعاون روستایی، سازمان‌های دیگر مانند اداره کل راه آهن، خبرگزاری جهموری اسلامی در مراکز استانی، حج و زیارت از وزارت ارشاد، زیرمجموعه های وزارت نفت مانند شرکت بازرگانی گاز ایران و شرکت‌های پالایش نفت، زیرمجموعه های وزارت ورزش مانند فدراسیون های ورزشی و در سایر موارد شهرداری ها، دانشگاه امام صادق(ع)، شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، دبیرخانه مجلس خبرگان و دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام.

33 زیر مجموعه گمرک همچنان اطلاعات خود را وارد نکردند!

براساس اسامی اعلام شده توسط سازمان اداری و استخدامی فقط در گمرکات کشور 33 زیر مجموعه اطلاعات حقوق و دستمزد خود را وارد سامانه نکردند. این مسئله شامل بیشتر گمرکات استان‌های کشور و همچنین حوزه نظارت گمرکات شش استان می‌شود.

حال که اسامی این دستگاه‌ها اعلام شده است، عدم پرداخت حقوق و دستمز مدیران دستگاه‌ها و اجرای قانون در این خصوص به عهده سازمان برنامه و بودجه و وزارت اقتصاد خواهد بود و باید دید آیا این دو دستگاه مهم با توجه به اینکه برخی زیر مجموعه‌های خودشان نیز شامل عدم پرداخت حقوق خواهند از قانون تمکین خواهند کرد یا خیر.

حقوق مدیرانی که اطلاعات کارکنان خود را در سامانه دستمزد ثبت نکنند واریز نمی شوددستگاه‌هایی که اطلاعات کارکنان خود را در پاکنا ثبت نکردند باید تعهد بدهند

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: برنامه ششم توسعه اخبار حقوق و دستمزد اقتصاد برنامه ششم توسعه اخبار حقوق و دستمزد اقتصاد سازمان اداری و استخدامی اطلاعات خود زیر مجموعه دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۷۲۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری

بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضمن قدردانی از زحمات کادر سلامت، اظهار داشت: کارکنان نظام سلامت باعث افتخار ما هستند و به طور شبانه روزی، حتی در ایام تعطیل کار می کنند و در زمان کرونا نیز افتخار آفرینی کردند.

وی با اشاره به تقدیم ۳۰۰ شهید حوزه سلامت در مبارزه با بیماری کووید۱۹، گفت: با توجه به نیازهایی که در جامعه ما وجود دارد بحث پرداخت فوق العاده خاص را از دو سال پیش به صورت مستمر آغاز و سال گذشته در صحن علنی مجلس از نمایندگان مجلس درخواست و آن را پیگیری کردیم که با تلاش رئیس محترم سازمان برنامه و بودجه، این مصوبه روز گذشته به تصویب رسید.

عین‌اللهی ادامه داد: ۱۰ هزار میلیارد تومان فوق العاده خاص برای کارکنان حوزه سلامت در نظر گرفته شده که آیین نامه اجرایی آن در کمیته ها در حال تدوین بوده و به اطلاع تمامی کارکنان خواهد رسید. وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تاکید کرد: مصوبه فوق العاده خاص از امسال اعمال می‌شود و جزو بودجه امسال دیده شده است.

عین‌اللهی به دستاوردهای دولت سیزدهم در حوزه سلامت پرداخت و اظهار داشت: آموزش علوم پزشکی در ایران بنا به اقرار تمامی سازمان‌های بین‌المللی یکی از آموزش‌های در تراز کشورهای پیشرفته جهان است و تمامی شاخص‌هایی که در یک آموزش پیشرفته پزشکی لازم است را داراست.

وزیر بهداشت ادامه داد: امروزه ما نه تنها همه خدمات بهداشتی و درمانی مردم را در داخل کشور ارائه می‌دهیم بلکه در سال گذشته قریب به یک و نیم میلیون نفر از خارج از کشور برای درمان به ایران آمدند و خدمات دریافت کردند.

وی با بیان اینکه تعداد دانشگاه‌های علوم پزشکی ما از ابتدای انقلاب تاکنون از ده دانشگاه علوم پزشکی به ۷۰ دانشگاه افزایش پیدا کرده است، گفت: اکنون ۲۴۰ هزار دانشجو، ۲۲ هزار عضو هیات علمی و ۸۴۰ مرکز تحقیقاتی داریم و جهش بسیار خوبی در دانشگاه‌های علوم پزشکی ایجاد شده است.

وزیر بهداشت با اشاره به برگزاری آزمون دستیاری با بیان اینکه در سال گذشته در سه رشته بیهوشی، طب اورژانس و اطفال کمبود متقاضی داشتیم، گفت: مجبور شدیم در این سه رشته مجدد فراخوان داده و از کارورزان سال آخر پزشکی با مصوبه آموزش پزشکی تخصصی استفاده کنیم.

عین اللهی با بیان اینکه ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری در دوره جدید شرکت کرده اند، گفت: امسال نیز می‌توانیم معادل سال گذشته در دستیاری پذیرش داشته باشیم. وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: در خصوص ظرفیت دانشجویان پزشکی نیز طبق مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی عمل می کنیم و در صورتی که افزایش و کاهشی لازم باشد با تصویب این شورا انجام خواهد شد.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • احکام افزایش حقوق سال ۱۴۰۳ کارمندان قوه قضائیه صادر شد
  • مجلس از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت می‌کند
  • چند درصد بودجه آموزش و پرورش صرف پرداخت حقوق می شود؟ | بیشترین جهش بودجه ای در این وزارتخانه
  • وزیر بهداشت عنوان کرد؛ پرداخت فوق‌العاده خاص به کارکنان نظام سلامت در سال جاری
  • پرداخت فوق العاده خاص به کارکنان نظام سلامت در سال جاری
  • خنثی‌سازی امنیتی‌ترین طراحی عملیات نفوذ و خرابکاری صنعتی سرویس اطلاعاتی موساد در ایران روی آنتن شبکه یک سیما
  • پرداخت فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال
  • تصمیم مجلس برای فوق‌العاده پرستاری و حقوق کارکنان وزارت کشور
  • زندگی سخت است، اما مدیرعاملی سخت‌تر!
  • پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری