Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-04@20:00:49 GMT

حقوق سربازان افزایش می‌یابد

تاریخ انتشار: ۳ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۳۲۳۸۳

اقتصاد آنلاین – سیده زهرا محمودی؛ حدود یک ماه پیش بود که مساله افزایش حقوق سربازان مطرح شد؛ در آن زمان، میرتاج‌الدینی عضو کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی، از ۳برابر شدن حقوق سربازان برای سال آتی خبر داده بود. میرتاج‌الدینی در خبری اعلام کرد حداقل حقوق سربازان در سال آتی به ۳ میلیون و ۳۵۰ هزار تومان خواهد رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

‌حقوق ماهیانه سربازان متاهل نیز ۵ میلیون تومان خواهد شد. ‌به طور میانگین، حقوق سربازان نسبت به امسال ۳ برابر می‌شود تا بخشی از آلام این عزیزان التیام یابد.

پس از آن نیز سخنگوی کمیسیون تلفیق مجلس در خبری دیگر گفت: حقوق سربازان وظیفه مجرد مشغول در مناطق غیرعملیاتی حداقل ۶۰ درصد، حقوق سربازان وظیفه مجرد مشغول در مناطق عملیاتی حداقل ۷۵ درصد و حقوق سربازان متاهل ۹۰ درصد حداقل حقوق کارکنان نیروهای مسلح مبتنی بر قانون مدیریت خدمات کشوری تعیین می‌شود که با توجه به تحصیلات و درجات آنان توسط ستاد کل تهیه می‌شود.

دهنوی، نماینده دیگری بود که به مساله افزایش حقوق سربازان واکنش نشان داد؛ او نیز حداقل حقوق سربازان در سال ۱۴۰۱ را سه میلیون و ۳۵۰هزار تومان اعلام کرد و گفت هیچ سربازی کمتر از این رقم دریافت نخواهد کرد.

اما در اینجا مساله‌ای مطرح بود و آن اینکه افزایش حقوق سربازان قرار بود با منابعی که از خرید سربازی آزاد می‌شود، انجام گیرد. اما خرید سربازی منتفی شد و بنابراین دیگر منبعی هم که برای افزایش حقوق سربازان اعلام شده بود، وجود خارجی نداشت. حسن محمدیاری، عضو کمیسیون تلفیق نیز در این باره گفته بود: از آنجا که قرار بوده تا منابع اینکار از محل فروش سربازی تامین شود و حالا انجام اینکار متوقف شده باید منابع جدیدی برای افزایش حقوق پیدا شود.

حاجی بابایی، رییس کمیسیون تلفیق نیز هفته گذشته به افزایش حقوق سربازان واکنش نشان داد. به گفته حاجی بابایی، حقوق سربازان نسبت به سال گذشته افزایش می یابد، اما در منابع بودجه برای تأمین حقوق سربازان ابهام هایی میان نظرهای این کمیسیون، کارشناسان و ستاد کل نیروهای مسلح وجود دارد.

بنابراین اینکه حقوق سربازان افزایش دارد یا خیر محل ابهام بود؛ اقتصاد آنلاین پس از یک ماه در این باره به مصاحبه با میرتاج‌الدینی، عضو کمیسیون تلفیق بودجه مجلس پرداخت که او با تایید اینکه افزایش حقوق سربازان سر جای خود است، گفت: برای افزایش حقوق، منابعی در نظر گرفته شده و سال آینده حقوق سربازان به میزان یاد دشده افزایش خواهد یافت.

این مطلب برایم مفید است بلی ۰ نفر این پست را پسندیده اند لینک کوتاه لینک کپی شد مجلس حقوق ماهیانه سربازان کمیسیون تلفیق مجلس حقوق سربازان سربازان وظیفه اخبار مرتبط افزایش حقوق سربازان مشروط شد جیب سربازان پر پول می شود؛ حقوق ۵ میلیونی برای متاهلان احتمال تغییر حقوق سربازان در سال ۱۴۰۱ لغو خرید سربازی، افزایش حقوق سربازان را منتفی می کند؟ عاقبت معافیت سربازان متاهل در مجلس چه می شود؟ هر سرباز ۶۲ میلیون تومان مالیات می‌پردازد! ارسال نظر

قیمت مسکن صرافی ارز دیجیتال والکس نقشه مترو تهران تقویم ۱۴۰۰ آخرین خبر ها حقوق سربازان افزایش می‌یابد لزوم بسترسازی ملاقات تصویری زندانیان با خانواده هایشان پیش بینی قمیت دلار برای ۴ اسفند/ مذاکرات چه فرمانی به دلار می دهد؟ قیمت رانا پلاس چند؟ + جدول قیمت کامل (۳ اسفند ۱۴۰۰) پیام تبریک مدیرعامل فولاد هرمزگان پس از کسب تندیس بلورین قیمت خودروهای نیسان + جدول قیمت کامل (۳ اسفند ۱۴۰۰) شما را برای خودتان می خواهیم دیگر نمی توان چین را تحریم کرد؟ کدام مدل های دنا ارزان شد؟ + جدول قیمت کامل (۳ اسفند ۱۴۰۰) بازار رمزارزها چه زمانی از شر ریزش ‌ها خلاص می ‌شود؟ قیمت خودروهای مکث موتور + جدول قیمت کامل (۳ اسفند ۱۴۰۰) فوری/ عیدی معلمان افزایش یافت تب داغ بازار میوه و صیفی در ماه پایانی سال موبایل پرچم دار سامسونگ چند؟ (جدول) انکار ارتباط کاهش سرعت اینستاگرام با طرح صیانت ندارد شاسی بلندهای کره ای بازار چند؟ + جدول قیمت کامل (۳ اسفند ۱۴۰۰) معلمان منتظر افزایش حقوق ۹۰ درصدی باشند محدودیت های سفرهای نوروزی اعلام شد جزییات طرح مجلس برای ۵ ساله شدن سربازی خودروی چینی گران تر از میتسوبیشی + جدول قیمت کامل (۳ اسفند ۱۴۰۰) خودکفایی در حوزه دارو و تجهیزات نیازمند تامین ارز ترجیحی است واکنش معاون سابق وزارت ارتباطات به تصویب طرح صیانت تیبا بخریم یا دست نگه داریم؟ + جدول قیمت کامل (۳ اسفند ۱۴۰۰) حضرت پور: طرح ⁧‫صیانت‬⁩ از همین الان شکست خورده است هایما ۱۵ میلیون ارزان شد + جدول قیمت کامل (۳ اسفند ۱۴۰۰) ریزش شدید بازار رمز‌ارزها با افزایش تنش بین روسیه و اوکراین مهدوی کیا در تیم امید ماندنی شد خریداران تارا چقدر ضرر کردند؟ + جدول قیمت کامل (۳ اسفند ۱۴۰۰) صالح آبادی: همتی فرافکنی می کند توافق ایران و روسیه هشداری برای غرب خواهد بود شاسی بلند ۷ نفره چینی چند؟ + جدول قیمت کامل (۳ اسفند ۱۴۰۰) توییت علی قلهکی فعال رسانه ای درباره طرح صیانت قیمت چای درجه یک چند؟ (جدول) قصد رسیدن به مرزهای امپراتوری روسیه را نداریم کندی اینترنت به گردن کاربران افتاد ماشین لاکچری ایران خودرو چند؟ + جدول قیمت کامل (۳ اسفند ۱۴۰۰) ادعای طالبان درباره رهاسازی آب هیرمند رییس مجلس گفت این تنها یک دعوت شخصی است؛ اگر زور باشد این طرح ادامه پیدا می کند قیمت خودروهای تویوتا + جدول قیمت کامل (۳ اسفند ۱۴۰۰) نحوه پاسخ دهی به سوالات آزمون دکتری+ جزییات اینکه تسخیر یک کشور اروپایی موفق نشود و پوتین شکست بخورد حیاتی است نوآوری پایدار در نوزدهمین همایش ملی تعالی سازمانی هشدار صندوق رفاه به دانشجویان بد حساب ایران و الجزایر همکاری‌های خوبی با یکدیگر دارند اما سطح تعاملات کافی نیست اختلاف ۷ میلیاردی قیمت خودروهای ژاپنی + جدول قیمت کامل (۳ اسفند ۱۴۰۰) طرح صیانت نهایی شد؟ شلوغ ترین فرودگاه جهان کجاست؟ برای روابط با «دونتسک» و «لوهانسک» آمادگی داریم پژو ۲۰۷ سقف شیشه ای ۱۳ میلیون ارزان شد + جدول قیمت کامل (۳ اسفند ۱۴۰۰) زمین خوارها از طریق ماهواره رصد می شوند! بازارچه آنلاین گوشی موبایل گوشی ال جی گوشی اپل، آیفون گوشی آنر DokwxNAm2RGmAAYq(1)-svg حوزه های پوشش خبری صفحه نخست  اقتصاد کلان  مسکن  طلا و ارز  خودرو  بورس  بیمه  بازرگانی  انرژی  صنعت  شهر  فناوری شبکه های اجتماعی  درباره ما  تماس با ما آرشیو  تبلیغات اخبار بیمه

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت محفوظ و متعلق به

پایگاه خبری اقتصادآنلاین

میباشد و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است.

طراحی سایت خبری و خبرگزاری آسام

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: مجلس حقوق ماهیانه سربازان کمیسیون تلفیق مجلس حقوق سربازان سربازان وظیفه افزایش حقوق سربازان جدول قیمت کامل کمیسیون تلفیق قیمت خودروهای ۳ اسفند ۱۴۰۰ طرح صیانت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۳۲۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در ۱۴۰۲/ طول خطوط لوله انتقال نفت ایران ۱۰۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران از انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: از این حجم ۷۱ میلیارد لیتر نفت خام و ۶۶ میلیارد لیتر مربوط به فرآورده‌های نفتی بوده است.

به گزارش خبرنگار شانا،‌ ارسلان رحیمی بعدازظهر امروز (چهارشنبه، ۱۲ اردیبهشت) در نشستی با نمایندگان رسانه‌های خبری، اعلام کرد: در سال ۱۴۰۱، ۱۳۲ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در کشور منتقل شده است که این مقدار با رشد ۳.۷ درصدی در سال ۱۴۰۲ به ۱۳۷ میلیارد لیتر رسید.

وی همچنین از انتقال بیش از ۳ میلیارد و ۸۵۰ میلیون لیتر فرآورده به نیروگاه‌های کشور در سال ۱۴۰۲ خبر داد و افزود: پارسال به ۱۹ نیروگاه کشور سوخت مایع تحویل شده است که امیدواریم با اتصال نیروگاه‌های جدید ازجمله علی‌آباد، این تعداد افزایش یابد.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران تأکید کرد: با تزریق روان‌کننده در خط لوله انتقال نفت و فرآورده‌های نفتی طی سال ۱۴۰۲، حجم انتقال افزایش یافته است که درنتیجه نیاز به استفاده از روان‌کننده با بهره‌برداری از خطوط لوله جدید کاهش خواهد یافت.

افزایش نزدیک به ۱۰۰۰ کیلومتری طول خطوط لوله انتقال نفت و فرآورده

رحیمی تصریح کرد: با بهره‌برداری از چهار خط لوله جدید انتقال شامل خط انتقال ۴۴۹ کیلومتری بندرعباس - سیرجان - رفسنجان، ۱۲۵ کیلومتری نظامیه به اهواز، ۹۹ کیلومتری یزد - نائین و ۲۲۰ کیلومتری تبریز - خوی - ارومیه در سال ۱۴۰۳ نزدیک به یک هزار کیلومتر به طول خطوط لوله انتقال نفت و فرآورده کشور افزوده خواهد شد. هم‌اکنون حدود ۱۴ هزار کیلومتر خطوط لوله انتقال نفت و فرآورده‌های نفتی در کشور وجود دارد که این متراژ با اضافه‌شدن خطوط جدید به ۱۵ هزار کیلومتر خواهد رسید.

صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری با انتقال مواد نفتی با خطوط لوله

وی با مقایسه هزینه انتقال نفت خام و فرآورده با خط لوله نسبت به جابه‌جایی با نفتکش‌های جاده‌پیما گفت: برای انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر مواد نفتی در سال ۱۴۰۲ به ۵.۵ میلیون سفر نفتکش با میانگین طی مسافت هزار و ۲۰۰ کیلومتر رفت و برگشت نیاز داریم.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران ادامه داد: برای این حجم از تردد نفتکش‌های جاده‌پیما درمجموع به ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون لیتر گازوئیل نیاز است که در صورت انتقال با خطوط لوله، با احتساب مصرف حدود ۸۰۰ میلیون لیتر از رقم یادشده به‌منظور انجام عملیات انتقال، بیش از یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون لیتر سوخت (معادل بیش از یک میلیارد دلار) صرفه‌جویی می‌شود. جلوگیری‌ از مخاطره‌های زیست‌محیطی و آسیب‌های جانی از دیگر مزایای استفاده از خطوط لوله انتقال به‌جای نفتکش‌هاست.

روند کاهشی حجم سرقت از خطوط لوله انتقال نفت و فرآورده‌های نفتی

رحیمی درباره سرقت از خطوط لوله در سال ۱۴۰۲ گفت: آسیب‌های وارده ناشی از سرقت در خطوط لوله انتقال به جان افراد و محیط‌زیست بسیار زیاد است که تلاش می‌کنیم این موارد را با استفاده از فناوری و ماشین مهار کنیم.

وی افزود: موارد سرقتی گزارش‌شده در سال ۱۴۰۲ از ۴۷ به ۴۱ رسید که در ۳۵ مورد از این سرقت‌ها برداشت رخ داده است؛ حجم برداشت نفت و فرآورده‌های نفتی از خطوط بسیار جزئی بوده و رو به کاهش است، درعین‌حال تلاش می‌کنیم با استفاده از تجهیزات روزآمد این موارد را به صفر برسانیم.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران همچنین از واگذاری عملیات بهره‌برداری خط لوله گوره - جاسک به شرکت ملی نفت ایران خبر داد و گفت: هدف اولیه این خط لوله صادرات است که در حوزه کاری ما نیست و همکاران ما به‌عنوان پایشگر در این پروژه حضور داشتند؛ همچنین این پروژه یک خط لوله انشعابی برای تأمین خوراک نفت خام پالایشگاه بندرعباس خواهد داشت.

رحیمی همچنین در پاسخ به پرسشی درباره وضع پایش خطوط لوله انتقال نفت و فرآورده کشور بیان کرد: پایش انواع مختلفی دارد که ما از ساده‌ترین آن یعنی پایش به همت نیروهای خط‌بان استفاده و تلاش می‌کنیم برای به‌روزشدن این عملیات از پهپاد (هواپیماهای بدون سرنشین) و فیبرنوری به‌ویژه در مناطق شهری استفاده کنیم.

وی همچنین درباره شمار حوادث انتقال نفت و فرآورده‌های نفتی با خط لوله و زمینی گفت: هزینه انتقال با نفتکش‌های جاده‌پیما در مقایسه با خط لوله ۹.۵ تا ۱۰ برابر است و افزون بر آن کاهش حوادث می‌تواند از صدمه به منابع مالی و تجهیزات نیز جلوگیری کند، چنانچه خودمان را ملزم بدانیم که اصول ایمنی را در همه سطوح رعایت کنیم، حوادث به مقدار قابل ملاحظه‌ای کاهش خواهد یافت.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران درباره حوادث خطوط لوله انتقال نفت تصریح کرد: تجهیزات ما به‌روز است و خوشبختانه شمار حوادث اندک است، اما بلایای طبیعی نیز وجود دارد که در برخی موارد منجر به آسیب به خطوط می‌شود.

اجرای صفر تا صد پروژه‌های خطوط لوله با توان متخصصان داخلی

رحیمی درباره توانمندی داخلی در اجرای پروژه‌های خطوط لوله انتقال بیان کرد: با وجود همه مسائل و فشارهای ناشی از تحریم، همکاران ما با روحیه جهادی کار می‌کنند و اجرای پروژه‌ها از طراحی تا تجهیزات بین‌راهی به‌گونه‌ای است که از ابتدا تا مقصد هیچ‌گونه وابستگی نداریم و مطابق استانداردهای روزآمد جهان است.

وی در پاسخ به پرسشی درباره انتقال خوراک پتروشیمی‌ها با استفاده از تأسیسات شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت گفت: اولویت ما انتقال نفت خام و فرآورده‌های نفتی است، اما با بعضی پتروشیمی‌ها ازجمله شرکت پتروشیمی تبریز قراردادهایی داریم که ما را ملزم به تأمین خوراک آن‌ها می‌کند.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران با اشاره به اینکه تأمین سوخت هوایی بعضی فرودگاه‌ها هم با سه خط لوله انجام می‌شود، افزود: برنامه احداث خطوط لوله جدید «پارس» و «تابش» هم به همت شرکت ملی مهندسی و ساختمان نفت در مرحله طراحی است.

رحیمی گفت: پروژه‌های مهمی ازجمله استفاده از تأسیسات میترینگ را در دستور کار داریم که در صورت تأمین منابع مالی موردنیاز اجرایی خواهد شد.

رحیمی افزود: خطوط لوله انتقال در حال استفاده قدیمی هستند و میانگین سن خطوط انتقال نفت به ۳۳ سال و فرآورده‌های نفتی به ۳۷ سال می‌رسد، اما با توجه به نگهداری مأثر، شرایطی پذیرفتنی برای بهره‌برداری بهینه از آن‌ها وجود دارد.

به‌کارگیری هوش مصنوعی برای پایش خطوط لوله انتقال نفت

علیرضا رضایی برمی، رئیس پژوهش و فناوری شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت هم در این نشست با اشاره به‌کارگیری هوش مصنوعی در پایش خطوط لوله از یک سال گذشته گفت: پروژه پایش فیزیکی خطوط لوله با استفاده از هوش مصنوعی در حال پیگیری است و کارگروه هوش مصنوعی در این شرکت تشکیل شده است؛ در این حوزه در مرز دانش قرار داریم و اولویت اصلی ما پایداری خطوط است که باید با دقت و حساسیت دنبال شود.

تأمین ۹۸درصدی کالاهای خطوط لوله از سازندگان ایرانی

ابوالقاسم زمانی، مدیر کالای شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران، درباره همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان بیان کرد: استفاده از توان داخلی به‌گونه‌ای است که در داخل شرکت تعمیرات انجام می‌شود؛ برای استفاده از توانمندی دانش‌بنیان‌ها نیز براساس اولویت، سه تفاهم‌نامه همکاری با آن‌ها امضا شده است.

وی افزود: به همکاری با سازندگان بخش خصوصی اعتقاد داریم و امکانات و توان داخلی در اولویت قرار دارد؛ فقط در شماری از تجهیزات به‌دلیل صرفه اقتصادی از تجهیزات خارجی استفاده می‌شود.

مدیرکالای شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت تأکید کرد: در خطوط لوله هیچ کالایی وجود ندارد که قابلیت ساخت داخل نداشته باشد و بیش از ۹۸درصد کالاهای موردنیاز این شرکت پارسال از طریق سازندگان ایرانی تأمین شده است.

دیگر خبرها

  • ناپایداری‌های جوی در بوشهر افزایش می‌یابد
  • خودرو شاهین امروز ۱۵ اردیبهشت چند شد؟ + جدول قیمت
  • اتصال فاضلاب در بندرعباس به تصفیه خانه افزایش می‌یابد
  • ۵۰ هزارتن شیرخشک در کارخانجات دپو شده است
  • روسیه ۶ پهپاد اوکراین را سرنگون کرد
  • صادرات غیرنفتی استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • مراکز خدمات رسان تفریحی کارگران افزایش می‌یابد
  • ظرفیت تولید آب شهرستان فردیس افزایش می‌یابد
  • جهش گسترده قیمت‌ها در بازار خودرو/ آخرین قیمت پژ، دنا، سمند، شاهین، تارا و کوییک + جدول
  • انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در ۱۴۰۲/ طول خطوط لوله انتقال نفت ایران ۱۰۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد